Nye ledige jobs

Hold dig orienteret på hjemmesiderne:

www.musikskolens-nyhedstjeneste.dk   
Venlig hilsen DAMUKO - dansk musikskole konsulenttjeneste ved Per Johannesson


Kommunikationsmedarbejder til Køge Musikskole
Køge Musikskole søger en deltids kommunikationsmedarbejder til at løse både interne og eksterne kommunikationsopgaver i en nyoprettet stilling.
Du vil komme til at arbejde med opgaver for både Køge Musikskole og Musikalsk Grundkursus (MGK) Sjælland. Opgaverne vil bl.a. omfatte:
at lave pressearbejde
at være med til at brande musikskolen og gøre borgerne i Køge Kommune mere opmærksomme på musikskolen og musikskolens tilbud
at udarbejde og implementere en moderne kommunikationsstrategi for MGK Sjælland
at lave et internt nyhedsbrev for musikskolens ansatte
at stå for indholdet på hjemmesider, Facebook-sider og andre platforme
Du vil få arbejdssted på Køge Musikskole, Ved Stadion 1, 4600 Køge, ansættelsesmyndigheden er Køge kommune og du refererer til musikskolelederen.
Der vil være tale om aften- og weekendarbejde i et begrænset omfang.
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, interesse for kultur- og uddannelsesområdet og praktisk erfaring med kommunikationsarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være opsøgende i dit arbejde. Du skal være på omgangshøjde med unge mennesker og samtidigt kunne kommunikere effektivt med deres forældre. Du skal have forståelse for hvordan de unge bruger sociale medier, og du skal kunne levere både det slagfærdige slogan og den saglige tekst.
Køge Musikskole (www.koegemusikskole.dk) har ca. 2.500 og MGK Sjælland (www.mgksjaelland.dk) 100 elever, som undervises i musikskolens eget hus i Køge, decentralt på alle folkeskoler i Køge Kommune og i vores afdeling i Borup Kulturhus. Skolen har ansat ca. 70 lærere og 7 administrative medarbejdere.
MGK er et treårigt konservatorieforberedende kursus og MGK Sjælland har partnerskoler i Holbæk, Roskilde, Vordingborg, Næstved og Rønne. MGK Sjælland har 100 elever.
Stillingen er en projektansættelse frem til 31.12.2020 med 20 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansøgningsfist er den 10. juni 2018.
Samtaler forventes afholdt den 18. juni 2018 og evt. anden samtale d. 20. eller 21 juni 2018.
Vi ønsker stillingen besat med tiltrædelse senest 1. august 2018 eller snarest muligt.
Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst musikskoleleder Thomas Winther på thomas.winther@koege.dk eller tlf. 2151 1253.
Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk


 

Overskrift 1

Vil du have en provokation som kan sætte nye tanker og udviklinger igang i din musikskole - så kontakt damuko@damuko.dk - www.damuko.dk  

Ring og få et godt tilbud.