Ønskeliste

Find din næste kollega her

Det er gratis at reklamere her - send dit opslag til:
DAMUKO@DAMUKO.DK


 

Jeg søger akkompagnatørs stilling(klaver).Jeg spille kammermusik,sammenspil og akkompagnere. Jeg kommer fra Litauen og jeg har 15 års undervisnings erfaring og 6 års erfaring i et arbejde med børn og unge på musikoler og også ved privatundervisning.
Jeg bliver 41 i september.Jeg bor i Danmark(Vest Sjælland,Holbæk) ca.4år.
Jeg  blev færdig med  danskuddannelsen fra AOF Sprogcenter Nordvest i Holbæk i december 2014 og jeg fik PD2 diplom med flotte karakterer.
Jeg ønsker at arbejde som akkompagnatør fordi jeg kan bidrage med en masse godt til akkompagnering og sammenspil,men jeg har også stor interesse i at lære mere om dansk musik og dansk musikundervisning.
Mit email adresse er viktorijavas@hotmail.com og mob.tlf.nr.27462977
Mvh  Viktorija Vasyliene


 

Seriøs klaverundervisning, højt niveau, tilbydes i København.

Der undervises i den russiske skole, dvs. vægt, greb, separation, fingerfornemmelse. Dette giver eleven hurtigere indlæring, bedre dynamik, bedre anslag, man undgår skader og det føles naturligt - og derfor behageligt - at spille.

 

Teori, analyse, fortolkning, mv. indgår naturligvis i undervisningen, men mit primære fokus vil være klaverteknik, idét det som regel er denne del af virket som pianist, som får folk til at give op. Det overrasker de fleste, hvor hårdt arbejde det egentlig er for hjernen at udvikle stor fingerfærdighed, mange, som egentlig gerne ville fortsætte, giver af denne grund op, derfor er viden om og den rette indstilling til det at spille, en nødvendighed for at kunne komme over på den 'anden side', som pianist.

 

Jeg er privatuddannet pianist, har ikke undervist de sidste 15 år (er 40 nu), og er kun interesseret i talentfulde elever, som vil og kan sætte den fornødne tid af til dette projekt.

 

Såfremt musikskoler skulle være interesserede i mine evner, bør henvendelse kun rettes mig såfremt der er tale om faste stillinger (ikke timelønnede) på samme lokation med et anstændigt antal undervisningstimer per dag.

 

Ved privatundervisning vil undervisningen foregå i elevens hjem. - Der kan rettes henvendelse på mail: pvn2474@gmail.com Venlig hilsen, Peter Nielsen.

 


Jeg søger job som underviser i:

Guitar (rock, blues, klassisk begynder)

Rytmisk Samspil/guitar samspil

Nodelære

Teori 

Hørelære

 

Jeg søger både fuld tid og deltid:

Uddannelse og erfaring: Rytmisk Musikkonservatorium 2013 på Musiklærer Linien med guitar som hovedfag

Jeg har 9 års undervisningserfaring i guitar og seks års erfaring med samspilsundervisning fra musikskoler, efterskoler og privatundervisning. 

Mit speciale er rockmusik og jeg er en meget alsidig musiker der går op i en bred musikalsk faglighed.

Jeg har medvirket i mange bandprojekter, og spiller i øjeblikket i 2 bands Mythery(www.mythery.com) & Gløderne (www.facebook.com/gloederne), og har i den forbindelse masser af erfaring i at arbejde sammen om et fælles musikalsk projekt, og erfaring i interpersonel konfliktløsning. 

Se mere på:   simonrabenhoej.wix.com/simonrabenhoej

Med venlig hilsen

Simon Rabenhøj - Norgesgade 5, 2. tv. - 2300 Kbh S. – tlf. 22889525

 


Engageret ildsjæl søger administrative udfordringer

 

 

 

Jeg hedder Søren Henner, og med min store erfaring med musikundervisning og administration er det mit ønske at være med til at styrke og fremtidssikre musik- og billedskolekulturen.

Jeg er dybt engageret i unges kreative udvikling, og brænder for at børn og unge får et livslangt forhold til kunst og musik – på tværs af alle niveauer.

Mine hjertesager inden for musik- og billedskoledrift er bl.a.: Kreativiteten i højsædet -  Kig væk fra noderne, tænk ud af boksen, lyt og lær at blive fortrolig med egne ideer - teknik og skalaer gør det ikke alene.

Undervisningstilbud til alle aldre -  Det er aldrig for sent at gå i gang! Musik- og billedskolen skal også tiltrække de ældre elever.

Kunsten ud af øvelokalerne -  Lad os spille og synge og vise vores resultater for hinanden og blive stolte, inspireret og lære nyt! Lærerne – musikskolens stærkeste aktiv -  Engagerede ildsjæle med individuelle spidskompetencer er den bedste garant for udvikling og nye ideer.

Musikskolen som samlingspunkt -  Det er fedt at være på skolen – jeg bliver hængende lidt længere!

Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som lydtekniker (BA) har 8 års undervisnings erfaring fra Rytmisk Center, som hovedfagslærer på Studie og lydtekniklinjen og jeg har været afdelingsleder og faglig konsulent for Rytmisk Centers Aftenskole i et længere vikariat. Som konsulent har jeg bl.a. følgende administrative erfaringer: Daglig drift og administration af Rytmisk Centers Aftenskoles aktiviteter - Kontakt/ansættelse, samt faglig sparring med underviserne Vejledning af elever - s kemalægning og lokalebookning Udvikling af nye kurser og workshops samt vedligehold af eksisterende kursusprogram Været Aftenskolens ansigt og kontaktperson udadtil - Jeg har tillige god erfaring med kommunal musikskoledrift, da jeg sidder i Hvidovre Musikskoles bestyrelse som forældrerepræsentant, hvor vi aktuelt bl. a. arbejder med implementering af den ny folkeskolereform med fokus på samarbejdet med skolerne.

Jeg er et roligt og tålmodigt menneske. Jeg har et godt overblik og sætter orden, struktur og god planlægning i mit arbejde højt. Jeg er pragmatisk og løsningsorienteret af natur – og jeg trives godt i samarbejde med andre, og holder meget af den dynamik som faglig sparring giver.

Jeg elsker humor og et godt grin og ser det som en vigtig del af musik- og billedskolekulturen, lige som forskellighed hos kolleger, for mig, er en styrke. Jeg lægger stor vægt på at tilgodese både bredden og eliten. Jeg har særdeles gode IT-kundskaber og har desuden et stort netværk til musikere, undervisere, skoler, institutioner, produktionsfolk m.v., som jeg vil kunne trække på efter behov og ønske.

Jeg er interesseret i alle former for administrative opgaver, både fuld tid og deltid.

De bedste hilsner

Søren Henner

Landlystvej 91

2650 Hvidovre

tlf. 22 66 65 87


Musikalsk legestue, forskole, musikbørnehave, børnerock, musik i institutioner, fællessang

Jeg søger job som underviser indenfor musikalsk legestue, forskole, musikbørnehave, børnerock, musik i institutioner, fællessang, eller andre ting/områder.

Jeg kan ikke læse noder og har ingen musikuddannelse, men jeg er uddannet pædagog, har stort gehør, og har spillet klaver/siden 6 års alderen. Igennem årene har jeg spillet med/musik i mange forskellige sammenhænge. Jeg har bl.a. lavet børne-cd med kendte børnesange, arrangeret musikforløb og har i 3 år været med i et semiprofessionelt danseband med 30-40 job årligt. Jeg har kendskab til masser af sange, herunder stort set alle kendte børnesange, kan alle gængse akkorder og har stort gehør. Endvidere har jeg nemt ved hurtigt at lære nye numre.

 

Som person er jeg en imødekommende, udadvendt, smilende, glad og ærlig mand på 32 år, med masser af gå-på-mod og energi. Jeg er endvidere meget fleksibel, aktiv, hjælpsom og troværdig, med en god portion humor, og er yderst sjælden syg.

Jeg har et stort ønske om at arbejde endnu mere med musik, gerne på fuldtid hvis muligt, f.eks. ved at kombinere flere forskellige musikstillinger. Men jeg vil også være/er også interesseret i færre timer.

Jakob Christensen - 7000 Fredericia - Tlf. 20 30 20 34  E-mail: jakob1979@gmail.com

 


belcanto opera sang

 

 

Undervisning ved Camilla Illeborg i København

Har du en operasanger i maven der vil forløses?

Tænker du på at søge ind på konservatoriet?

Eller vil du bare gerne lære at synge?

Så kom og få en prøvetime. Jeg underviser på alle niveauer.Jeg underviser efter den italienske sangskole og opbygger stemmen teknisk efter italienske metoder og idealer.

Jeg er selv operasanger. Uddannet på musikkonservatoriet i København og specialiseret indenfor den italienske belcanto stil hos store sangere og lærere i Italien.   

For mere information kontakt venligst Camilla Illeborg  

camillailleborg@hotmail.com  tlf.  +45 27 45 70 34  www.camillailleborg.it

 Jeg søger job som underviser i:
- Klassisk klaver
- Rytmisk klaver
- Teori
- Kammermusik/sammenspil

Jeg er bosiddende i Århus området og søger både deltid og fuld tid.

Uddannelse/kompetencer:
Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium (klassisk klaver, musikpædagog)
Mange års modtaget undervisning og erfaring i/som rytmisk pianist (solo, bands)
Mange års undervisningserfaring (Musikskoler, aftenskoler, privat)
Dennis Pau Nielsen (Pianist)
Nymarks Allé 78   8320 Mårslet  tel.: +45 28454835
E-Mail: dennis@d-p-n.dk
Se  mere på min hjemmeside: www.d-p-n.dk


Har du brug for en inspirator som også på en høflig og humørfyldt facon kan sætte gang i en debat - så kontakt damuko@damuko.dk eller ring på tlf. 40 14 75 90

 

 

Ønskeliste