Søger du nye udfordringer

Læs mere på
www.damuko.dk

Musik- og kulturskoler m.fl.med ledige timer kan gratis få præsenteret stillingsopslag her. Mail to: damuko@damuko.dk  -  Per Johannesson - seniorkonsulent.


 

Lærer til rytmik og førsko­le­hold i Halsnæs Musik- og Bil­ledsko­le

Tiltrædelse 17/10-2022 eller snarest derefter, ansættelsesgrad 20/37 med mulighed for flere timer på længere sigt, ansøgningsfrist d. 9/9-2022 kl. 12.00

Lærer til rytmik og førskolehold i Halsnæs Musikskole- og Billedskole.

Musikskolen søger en dygtig, kreativ og engageret lærer inden for holdundervisning af vores yngste elever. Pt. tilbyder vi bl.a. babymus og minimus hold, ligesom vi også laver forløb i vuggestuer og børnehaver. Vi ønsker en lærer, der har brede kompetencer inden for faget og samtidig har lyst til at udvikle og udvide området. Stillingen er på 20 timer pr. uge fordelt på undervisning, planlægning og andre arbejdsopgaver med mulighed for flere timer på længere sigt. Stillingen ønskes besat pr. 17/10-2022 eller snarest derefter. 

Halsnæs Musik- og Billedskole er en musisk og kreativ undervisningsinstitution, der tilbyder undervisning i en bred vifte af fag inden for musik og billedkunst til børn og unge i Halsnæs Kommune. Musik- og Billedskolen har ca. 350 aktivitetselever i musikskolen og 45 billedskoleelever, 15 musiklærere, 3 billedskolelærer samt en administration på 2 fastansatte medarbejdere.

Musikskolen har decentral undervisning samt administration og undervisningslokaler i UKC (Unge- og Kulturcentret).

Dine primære opgaver vil være at undervise de yngste elever i musikskolen i små hold. Vi hører dog meget gerne om andre kompetencer og erfaringer, som kunne være relevante for os. Det forventes i øvrigt, at du er indstillet på at deltage aktivt i udviklingen og opbygningen af vores tilbud for de yngste elever.  

Vi lægger vægt på høj faglig kvalitet og gode relationer til elever og forældre i alle vores tilbud og på alle niveauer. Musikskolen skal være et godt og rart sted at være, der skal være en god stemning og en åben og inkluderende dialog med plads til at afprøve nye idéer. Dette gælder både i forhold til eleverne, såvel som i samarbejdet mellem de ansatte og samarbejdspartnerne i kommunen.

Vi forventer, at du: 

 • Har en relevant musisk uddannelse – eksempelvis AM fra konservatoriet eller lignende.
 • Har erfaring med holdundervisning af de yngste børn.
 • Har blik for det gode samarbejde med dine kollegaer omkring undervisning og øvrige aktiviteter i musikskolen.
 • Ser det som en selvfølgelighed at være velforberedt, stabil og struktureret omkring dit arbejde
 • Ser det som en naturlig opgave at have en god dialog med dine elever og deres forældre
 • Er kreativ, iderig og har sans for at se nye muligheder

Undervisningskompetencer i andre fag er en fordel, men det er ingen forudsætning for at søge stillingen. Det kan fx være kompagnon, musikbase (0.- 3. klasse hold) eller lignende.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job med stor indflydelse på den faglige og pædagogiske udvikling af fagområderne
 • Dygtige og engagerede kolleger
 • Mulighed for højere timetal på længere sigt
 • Mulighed for spændende samarbejdsprojekter og udviklingsprojekter
 • En natursmuk kommune med kort afstand til strand og hav

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte musik- og billedskoleleder Jacob Heide Madsen, tlf.: 2346 0515 

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er onsdag d. 9/9-2022, kl. 12.00


 

Visionær lærer til violin og sammenspil (hurtigst muligt)

 

Faxe Musikskole søger en kompetent, kreativ og engageret musikskolelærer til violin og sammenspil.

 

Vi hører gerne fra dig hvis du kan lide:

- At undervise en bred vifte af elever, være tilstede og dedikeret

- At være i det musikalske fællesskab, når nye pædagogiske/strukturelle tiltag skal udvikles og afprøves

Kort sagt:

- At være i en musikskole, hvor der er åbenhed for nye idéer og tiltag

- At være med på beatet, når dagsordenen for fremtidens musikskole skal sættes i fællesskab med 15 andre engagerede medarbejdere

 

Stillingen er indtil videre på ca. 8,75/37 timer, og undervisningen ligger på én dag (torsdage). Undervisningen foregår i Faxe og Haslev, begge steder i musikskolens egne fine rammer. Den omfatter violinundervisning solo, samt tilknytning til og samarbejde med vores klassiske udviklingsgruppe (består af 5 lærere). Vi sætter i denne gruppe særligt fokus på den akustisk/klassiske musik - derfor må du gerne have dine rødder inden for dette område, men det er dog ikke et ”must” – vi sætter nemlig også cross over og impro højt.

Udover høj faglig kompetence, såvel undervisningsmæssigt som musikermæssigt, sætter vi samarbejde og fællesskab højt. Derudover forventer vi et vidst fokus på rekrutteringstiltag.

Faxe Musikskole samarbejder på tværs med blandt andet kommunens folkeskoler og andre interessenter. Kunne du på sigt tænke dig at være en del af dette samarbejde, som bl.a. indeholder kompagnonundervisning, vil det være en fordel.

Det er en fordel at have bil, men ikke et krav. Ansøgninger sendt på mail kommer ikke i betragtning.

 

Ansøgningsfrist: søndag den 31. juli kl. 23.59 - Samtaler: onsdag og/eller torsdag den 3./4. august

Tiltrædelse hurtigst muligt.


 

Faxe Musikskole søger en kompetent, kreativ og engageret musikskolelærer til trompet/messing og sammenspil, da vores mangeårige trompetlærer går på pension.

Vi hører gerne fra dig hvis du kan lide:

- At undervise en bred vifte af elever, være tilstede og dedikeret

- At være i det musikalske fællesskab, når nye pædagogiske/strukturelle tiltag skal udvikles og afprøves

Kort sagt:

- At være i en musikskole, hvor der er åbenhed for nye idéer og tiltag

- At være med på beatet, når dagsordenen for fremtidens musikskole skal sættes i fællesskab med 15 andre engagerede medarbejdere

 

Stillingen er indtil videre på ca. 8,25/37 timer, og undervisningen foregår i Faxe og Haslev, begge steder i musikskolens egne fine rammer. Den omfatter trompetundervisning solo og/eller små hold, samt tilknytning til vores Almost Bigband i samarbejde med to andre kollegaer. Ligeledes tilknytning til vores blæserprojekt ”Medvind”. Andet sammenspil kan blive en mulighed.

Faxe Musikskole samarbejder på tværs med blandt andet kommunens folkeskoler og andre interessenter. En del af denne stilling omfatter indtil videre et blæserprojekt på tre af kommunens folkeskoler i samarbejde med to andre blæserlærere.

Kunne du på sigt tænke dig at være en del af det øvrige folkeskole samarbejde, som bl.a. indeholder kompagnonundervisning, vil det være en fordel.

Udover høj faglig kompetence, såvel undervisningsmæssigt som musikermæssigt, sætter vi samarbejde og fællesskab højt. Derudover forventer vi et vidst fokus på rekrutteringstiltag.

 

Det er en fordel at have bil, men ikke et krav.Ansøgninger sendt på mail kommer ikke i betragtning.

 

Ansøgningsfrist: søndag den 31. juli kl. 23.59  Samtaler: onsdag og/eller torsdag den 3./4. august

Tiltrædelse hurtigst muligt


 

Klaverlærer Rudersdal Musikskole

Om jobbet

Jobbet kommer til at bestå af forskellige undervisningsopgaver.

 • Klaverundervisning – solo og hold
 • Fællestimer for klaverelever
 • Koncerter og arrangementer
 • Evt. teori og hørerlærer

Du forventes at deltage i lærermøder og andre møder, som typisk holdes på udvalgte onsdag formiddage ca. en gang om måneden.

Din profil

Du har et højt fagligt niveau med en konservatorieuddannelse eller anden relevant musikuddannelse med klaver som dit hovedinstrument. Du har virkelig gode kvalifikationer indenfor det klassiske område og kan samtidig undervise allround indenfor forskellige stilarter. Du har lyst til at udvikle holdundervisning på klaverområdet.

Om os

I musikskolen ønsker vi at nå bredt ud med vores undervisningstilbud, og samtidig er vi interesserede i at styrke de elever, som virkelig brænder for at gå i dybden med deres musikalske udfoldelse.

Vi er en af landets store musik- og kulturskoler, og du vil få 40 dygtige og engagerede kolleger indenfor musik og billedkunst.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er som udgangspunkt med undervisning 3 dage om ugen hvoraf den ene er onsdage. Den ugentlige arbejdstid er ca. 23 timer. Start 15. august 2022 eller snarest derefter. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Stillingen er et årsvikariat.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

CV og uddannelsesbeviser vedhæftes ansøgningen.

Samtaler:

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag 9. august 2022.
I forbindelse med en evt. samtale vil vi selvfølgelig gerne opleve dig spille et selvvalgt stykke musik på klaver.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Henrik Lilleholt Smidt - Musikskoleleder og billedskoleleder - hens@rudersdal.dk - Tlf.: 72 68 59 52


 

Violinlærer til Musikskolen, Greve Kultur-Base

På Musikskolen, Greve Kultur-Base skal du som vores violinlærer varetage solo-, holdundervisning, fællestimer og i samarbejde med strygerkolegaer, deltage i begynderorkesteret Rødderne samt Kammerorkestret.
Om os:
Musikskolens hovedbygning er beliggende centralt i Greve Kommune tæt på S-tog og bus, og det er her det meste af undervisningen foregår. Musikskolen er en del af Greve Kultur-Base, en institution som udover Musikskolen, også indeholder Ungdomsskolen, Billedskolen og Performanceskolen. Musikskolen har ca. 450 elever fordelt på 22 dygtige og engagerede lærere.
Vi ønsker, at vores ansatte prioriterer samarbejde og er gode til at tage del i fællesskabet i hele institutionen. Det forventes derfor, at du er klar til at bidrage og involvere dig i samarbejdet med kolleger på tværs af både afdelinger, fag og instrumenter.

Vi lægger vægt på at du:

 • Brænder for at undervise børn og unge og møder dem i øjenhøjde
 • Har en relevant musikfaglig- og pædagogisk uddannelsesbaggrund
 • Har undervisningserfaring med helt unge elever og gerne rekruttering
 • Har lyst til at indgå i skolens lærerstab med godt humør og ikke går af vejen for at tage ansvar og udvise initiativ

Ansættelsesgraden forventes at ligge på 25/37 timer.
Foruden undervisningen, forventes der deltagelse i personalemøder, arrangementer og koncerter.
Du kan læse mere om Musikskolen og Greve Kultur-Base på www.grevekulturbase.dk
Øvrige oplysninger:
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 32/33.
Du er velkommen til at henvende dig til afdelingsleder Mikkel Secher Kroner på telefon 2040 3326, efter den 18. juli, hvis du har spørgsmål til stillingen.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på Musikskoleområdet.
Der indhentes Børne- og Straffeattest.


 

Barselsvikar i Rytmisk Sang og Børnemusik søges til Musikskolen i Frederikshavn Kommune

Musikskolen i Frederikshavn Kommune søger for hele skoleåret 2022/23 en rytmisk sanglærer på deltid.

Du skal, i samarbejde med skolens øvrige undervisere, have lyst til at udvikle sangfaget og udforske nye undervisningsmåder. Du skal kunne favne såvel nybegyndere som øvede, talentklasseelever såvel solo som i grupper.

Vi forventer, at du har gode inputs og ideer til, hvordan man kan tænke sangen ind i forskellige musikalske sammenhænge.

I Musikskolen har vi stor fokus på både det faglige og kollegiale fællesskab, så du skal have interesse for at indgå i relationer med dine kolleger omkring udviklingen af Musikskolen. Vi regner med, at du har høj faglighed, stor fleksibilitet, er holdspiller og har mod til forandring i samspil med kollegaer og ledelse.

Hvem er vi?

 • Kommunal musikskole med aktiviteter over hele Frederikshavn Kommune
 • 25 lærere og ca. 800 elever
 • Et sekretariatet bestående af tre ledere, en koordinator og en sekretær

Hvis du vil vide mere om musikskolen, kan du læse mere på skolens hjemmeside.

Yderligere information

Stillingen er som udgangspunkt en 30% stilling med mulighed for udvidelse, hvis Børne- og ungdomskor, Børnemusik og Børnekorprojekter er en del af dine faglige kompetencer.

Ønsker du at vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Tove Therp, Souschef på tlf. 2012 5911

Børneattest vil blive indhentet i forbindelse med ansættelse. Samtaler afholdes i uge 33 2022.


 

 

Guldborgsund Musikskole søger underviser til forskoleområdet

Guldborgsund musikskole søger underviser til forskoleområdet

Guldborgsund musikskole søger en ny kollega til et barselsvikariat pr. 1. oktober 2022.

Vi tilbyder
En arbejdsplads der er i udvikling, og med et humørfyldt team af undervisere og administrativt personale.
Stor åbenhed over for nye pædagogiske idéer og tiltag, så du vil få rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stillingen, i samarbejde med meget engagerede kolleger.

Et uformelt miljø med ca. 20 gode kolleger, samt et stærkt fagligt miljø

Vi forventer

At du kan varetage forskoleundervisning og begyndersammenspil.

At du er en person med relevant uddannelsesmæssig baggrund, der trives godt i samværet med børn og unge.

At du er en idérig kommende kollega med en god energi, der evner at indgå i samarbejde med dine kolleger.

At du kan lave opsøgende arbejde i forhold til at skaffe flere elever.

At du kan tage initiativ til koncerter og arrangementer.

Vi har holdundervisning, hvorfor ansøgere der kan dette vil blive foretrukket. Vi forventer du kan varetage undervisning af elever fra små nybegyndere til talentlinjeniveau.

Undervisningen vil være placeret på forskellige steder i kommunen, hvorfor det er påkrævet at du har egen bil til rådighed.

Undervisningen foregår på dansk, hvorfor det er en forudsætning at det danske sprog beherskes.

Ansættelsesvilkår Efter overenskomst for musikskolelærere. Stillingen er til besættelse 1. oktober

Stillingen er en deltidsstilling (15/37) svarende til 2 dage om ugen, som udgangspunkt torsdag og fredag.

Mere information Faglig koordinator Michael Axen , mia@guldborgsund.dk eller sekretariatsleder Tine Plougmann, tpl@guldbrogsund.dk

Ansøgningsfrist Søndag den 14. august 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34.

Ansøgningsprocedure - Send din ansøgning ved at klikke HER på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

 

 

 

 

 

flere ledige jobs

 

Fredensborg Musikskole søger entreprenant korlærer søger:
En musikalsk, energisk, initiativrig, nysgerrig, samarbejdsvillig og gerne erfaren underviser, som brænder for at få mennesker til at synge, store som små. 

 • Du skal have en videregående uddannelse eller tilsvarende samt et solidt kendskab til dit fag.
 • Du må meget gerne have erfaring med korledelse af børne- og ungdomskor og evt. holdundervisning af små børn.
 • Du skal være entreprenant og opsøgende, have gå-på-mod og være nysgerrig på udvikling af nye undervisningstilbud ikke mindst i forhold til samarbejdet mellem folkeskole- og musikskole.
  Vi er: Fredensborg Musikskole, en decentral musikskole i Nordsjælland med undervisning ude på kommunens skoler og kulturinstitutioner. Vi er ca. 20 lærere, 2 administrative medarbejdere samt en musikskoleleder.
  Vi tilbyder: Supersøde kolleger og en arbejdsplads, hvor udviklingsønsker og inspiration fra medarbejderne har stor medindflydelse på udviklingen af musikskolen.
  Tiltrædelse: Hurtigst muligt og gerne senest 1. september
  Ansøgningsfrist: Fredag d. 12. august 2022 kl. 12.00.
  Samtale og korprøve*: torsdag d. 18. august mellem kl. 09.30-13.30
  Spørgsmål og uddybning kan rettes til musikskoleleder, Maria Blum Bertelsen, mobil: 23115061.
  *Ansættelsessamtalen vil bestå af en korprøve á 20 minutters varighed. En gruppe skolebørn agerer prøvekor for en kort introduktion til din praksis. Der lægges vægt på din tilgang til korledelse ikke til præstation.
 • ANSØG STILLINGEN - KLIK HER

 

Musikskolelærer trompet/messing

Guldborgsund musikskole søger en ny kollega pr. 15. august 2022, eller snarest derefter. Stillingen er på 8/37.

Vi tilbyder
En arbejdsplads der er i udvikling, og med et humørfyldt team af undervisere og administrativt personale.
Stor åbenhed over for nye pædagogiske idéer og tiltag, så du vil få rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stillingen, i samarbejde med meget engagerede kolleger.

Et uformelt miljø med ca. 20 gode kolleger, samt et stærkt fagligt miljø
Vi forventer

At du er en person med relevant uddannelsesmæssig baggrund, der trives godt i samværet med børn og unge.

At du kan lave opsøgende aktiviteter i forhold til at skaffe flere elever.

At du er en idérig kommende kollega med en god energi, der evner at indgå i samarbejde med dine kolleger.

At du kan tage initiativ til koncerter og arrangementer, og at du kan indgå i tværgående samarbejder, hvor det handler om at skabe gode oplevelser med stort fagligt indhold.

At du kan varetage sammenspil på flere niveauer.

At du har erfaringer i brug af musiksoftware, IPad, etc.

Vi har holdundervisning på alle niveauer, hvorfor ansøgere der kan dette vil blive foretrukket.

Undervisningen foregår på dansk, hvorfor det er en forudsætning at det danske sprog beherskes.

Ansættelsesvilkår 
Efter overenskomst for musikskolelærere. Stillingen er til besættelse pr. 15. august 2022.
Stillingen er på 8/37.

 Mere information 
Musikpædagogisk leder  Michael Axen, mia@guldborgsund.dk eller administrativ leder Tine Plougmann, tpl@guldborgsund.dk

Ansøgningsfrist Søndag den 7. august 2022.  - Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33.

Ansøgningsprocedure  Send din ansøgning ved at klikke her på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun mod elektroniske ansøgninger.


 

 

Deltidsstilling som musikskolelærer i trommer
Guldborgsund musikskole søger en ny kollega pr. 15. august 2022.

Vi tilbyder
En arbejdsplads der er i udvikling, og med et humørfyldt team af undervisere og administrativt personale.

Stor åbenhed over for nye pædagogiske idéer og tiltag, så du vil få rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stillingen, i samarbejde med meget engagerede kolleger.
Et uformelt miljø med ca. 20 gode kolleger, samt et stærkt fagligt miljø

Vi forventer

At du har trommesæt som hovedinstrument, men også kan arbejde med perkussion i undervisningen.

At du er en person med relevant uddannelsesmæssig baggrund, der trives godt i samværet med børn og unge.
At du er en idérig kommende kollega med en god energi, der evner at indgå i samarbejde med dine kolleger.
At du kan lave opsøgende arbejde i forhold til at skaffe flere elever.
At du kan tage initiativ til koncerter og arrangementer, og at du kan indgå i tværgående samarbejder, hvor det handler om at skabe gode oplevelser med stort fagligt indhold.
Kan varetage sammenspil på flere niveauer.
Vi har holdundervisning, hvorfor ansøgere der kan dette vil blive foretrukket. Vi forventer du kan varetage undervisning af elever fra små nybegyndere til talentlinjeniveau.
Undervisningen vil være placeret på forskellige steder i kommunen, hvorfor det er påkrævet at du har egen bil til rådighed.
Undervisningen foregår på dansk, hvorfor det er en forudsætning at det danske sprog beherskes.

Ansættelsesvilkår
Efter overenskomst for musikskolelærere. Stillingen er til besættelse pr. 15. august  2022, eller snarest derefter. Stillingen er på halv tid (18,5/37).
Mere information Musikpædagogisk leder  Michael Axen, mia@guldborgsund.dk eller administrativ leder Tine Plougmann, tpl@guldborgsund.dk
Ansøgningsfrist Fredag den 29. juli 2022 - Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 32.
Ansøgningsprocedure - Vi behandler kun elektroniske ansøgninger. Du skal derfor sende din ansøgning, CV og andet relevant materiale ved at klikke her på ”Send ansøgning”.


 

 

Seniorkonsulent Per Johannesson som har 30 års erfaring som musikskoleleder tilbyder sin bistand ved. f.eks. stillingsopslag, udvælgelse af kandidater og udarbejdelse af cases til tests.
kontakt damuko@damuko.dk for en drøftelse og tilbud.