Søger du nye udfordringer

Læs mere på
www.damuko.dk

Musik- og kulturskoler m.fl.med ledige timer kan gratis få præsenteret stillingsopslag her. Mail to: damuko@damuko.dk  -  Per Johannesson - seniorkonsulent.


Korleder til Danmarks bedste korskole søges til Aarhus Musikskole

Om jobbet:

En af nøglespillerne i Aarhus Musikskoles velrenommerede korskole går på pension efter 40 år i sangens tjeneste.  

Vi søger en ny korleder, der dels kan videreføre korarbejdet i Aarhus Pigekor, måske Danmarks bedste klassiske pigekor, og i andre af musikskolens kor. Arbejdet skal være i samarbejde med og med respekt for korskolens andre korledere og understøtte det høje ambitionsniveau, som vi har.  

Du skal kunne tilføre korene ny energi og ruste dem til en tid efter corona og med muligheder for at fastholde Aarhus Musikskole som en af de førende korskoler i Europa med fokus på både rytmisk og klassisk kormusik. 
Din profil:

Du skal være en erfaren korleder og have dokumenterede resultater med at arbejde med elitekor ligesom du skal være parat til samarbejde med den øvrige korskole og til at indgå aktivt i skolens udviklingsgruppe for sang. Vi har især brug for en korleder med klassisk baggrund og erfaringer – men det er også vigtigt, at du ikke er kategorisk – men er åben over for al slags god kormusik.  Vi lægger også vægt på, at du kan tage ansvar for at formidle korenes præstationer via de sociale medier. 

Du skal også være samarbejdssøgende og parat til at give en hjælpende hånd til kollegerne i musikskolens personalegruppe. 

Stillingen forventes at være på 50% men kan udvides, hvis du har supplerende kompetencer, som vi kan sætte i spil til gavn for Aarhus Kommunes borgere.  
Derfor skal du vælge os:

Aarhus Musikskole er en ambitiøs og velfungerende musikskole, der har en stolt tradition for både at arbejde med bredde og elite. Vi er 120 medarbejdere som alle arbejder sammen om at være sammen om musikken til gavn for alle borgere i Aarhus Kommune.  

 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 18,50 timer
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Musikskoleleder, Lars-Ole Vestergaard på telefon 29209099.
AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Ansøgningsfrist: 5. marts 2021
Aarhus Musikskole er en ambitiøs og velfungerende musikskole, der har en stolt tradition for både at arbejde med bredde og elite. Vi er 120 medarbejdere, som alle arbejder sammen om at være sammen om musikken til gavn for alle borgere i Aarhus Kommune.

SØG STILLINGEN


 

Faxe Musikskole søger barselsvikar i tværfløjte og sammenspil.

Vores dygtige tværfløjtelærer skal på barsel – er du den vi leder efter til at tage over fra den 1. april 2021?

(Denne stilling kan eventuelt kombineres med den ledige stilling i Ringsted Musik- og Kulturskole).

Faxe Musikskole er en dynamisk og udviklingsorienteret musikskole med omkring 350 elever og 15 medarbejdere.

Udover høj faglig kompetence, såvel undervisningsmæssigt som musikermæssigt, sætter vi samarbejde og fællesskab højt. Du bliver, ud over instrument og sammenspils undervisningen, knyttet til vores klassiske udviklingsgruppe, der består af 5 lærere, som sætter særligt fokus på den akustisk/klassiske musik. Derfor må du gerne have dine rødder indenfor dette område, men det er ikke et "must".

Stillingen er på ca. 20 % af en fuldtidsstilling, og undervisningen ligger på én dag (torsdage). Undervisningen foregår i Faxe og Haslev, begge steder i musikskolens egne fine rammer. Den omfatter tværfløjteundervisning solo, Blæserorkester i samarbejde med to kollegaer, samt tilknytning til vores klassiske udviklingsgruppe. Den kan som nævnt eventuelt kombineres med stillingen i Ringsted Musik- og Kulturskole.

Det er en fordel at have bil, men ikke et krav.

Kunne du tænke dig at være en del af vores fællesskab i en periode, hører vi meget gerne fra dig.

Sidste frist for ansøgning: torsdag den 4. marts 2021.

Ansættelsessamtaler: tirsdag den 9. marts 2021 (eller aftalt tidspunkt i uge 10).

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Børneattest indhentes inden ansættelse.

 Yderligere info: Musikskoleleder Svend Pedersen - Mobil: 30 84 30 04

Mail: svped@faxekommune.dk


 

 

Copenhagen Phil søger idérig og engageret B&U-producent til at skabe symfoniske koncerttilbud for børn og unge

Symfoniorkestret Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester søger en engageret, kreativ og skabende B&U-producent, der skal være med til at vække nysgerrigheden for klassisk musik hos børn og unge.

Hos Copenhagen Phil går den tårnhøje kunstneriske kvalitet hånd i hånd med den innovative tilgang til formidling af symfonisk musik. Det er samtidig én af orkestrets fornemmeste opgaver at sørge for, at børn og unge møder den klassiske musik på den mest inspirerende måde. Den nyoprettede B&U-stilling i orkestrets administration udgør en afgørende brik i denne mission.

Om stillingen

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du er med til at udvikle og producere symfoniske tilbud til børn og unge – både live og digitalt. Du tilrettelægger og afvikler koncerter, udvikler indhold, har kontakt til lokale samarbejdspartnere (skoler, kommuner, musikskoler, venues, eksterne kunstneriske partnere og institutioner m.m.).

Du er med, når vi sammen bringer orkestret ind i en ny æra af orkestrets formidling af klassisk musik til børn og unge. Med 10 engagerede og nysgerrige kollegaer i Copenhagen Phils administration – og med orkestrets 65 musikere – bliver du en del af en travl hverdag, hvor vi sammen arbejder for, at alle borgere på Sjælland og Lolland/Falster får mulighed for at opleve orkestrets tilbud i deres nærområde.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • at skabe, producere og afvikle inspirerende B&U-formater både i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg og på eksterne lokale venues på Sjælland og Lolland/Falster
 • at sikre fremdrift og kontinuitet på B&U porteføljerne samt med-producere og afvikle diverse innovative outreach-formater både i København samt på Sjælland og Lolland/Falster i samarbejde med det øvrige produktionsteam
 • indholds- og formidlingsudvikling af koncertformater på tværs af aldersgrupperne 0.-9. klasse samt gymnasier og musikskoler
 • at medudvikle nye digitale formidlingstiltag og lærervejledninger i samarbejde med orkestrets outreach-producent og kommunikationsafdeling
 • at koordinere elevtilmeldinger og kontakt til lærere og skoler
 • at være orkestrets koordinator over for samarbejdende musikskoler samt deres nationale og internationalt relevante netværk.
 • at assistere med inputs til kommuneansøgninger- og afrapporteringer

Medarbejderen refererer til Musikchef Peter Lodahl. I det daglige referer du produktionsmæssigt til og arbejder tæt sammen med det centrale producent- og ledelsesteam.

Vi stiller computer og mobiltelefon til rådighed og har til huse i et inspirerende miljø på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium på Frederiksberg.

Personprofil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for kunst eller musik, og at du har erfaring med kunstnerisk formidling til børn og unge. Du har erfaring med og stor lyst til at udvikle indhold samt nærværende og innovativ formidling til børn og unge – på tværs af både analoge og digitale formater. Samtidig har du et stort produktionsoverblik, der sikrer effektivitet i eksekveringen af produktioner med mange medvirkende og interessenter. Det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, når boldene i luften er mange.

Du skal kunne lide rollen som det centrale omdrejningspunkt, der driver produktioner frem. Du har evnen til at forstå orkestrets maskineri og formidlingsmæssige potentiale og tør tænke ud af boksen. Du våger at udfordre – og lade dig udfordre – af et dynamisk miljø med mange stærke meninger. Du følger med i det nationale såvel som det internationale B&U-arbejde på tværs af kunstformer og har evnen til at omsætte og oversætte strømninger i samfundet til skarpe og inviterende produkter.

Om Copenhagen Phil

Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester er kendt og anerkendt for at være blandt de mest innovative symfoniorkestre i Europa. Et symfoniorkester, der formår at sætte musikkens betydning på dagsordenen gennem en bred vifte af aktiviteter til et forskelligartet publikum i alle aldre. Foruden at dække hele Sjælland med musik er Copenhagen Phil husorkester i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg (tidl. Radiohuset).

I Copenhagen Phil brænder vi for at gøre en forskel i samfundet. Musik kommunikerer emotionelt og danner fællesskaber i samfundet på tværs af kulturelle, økonomiske, sproglige og religiøse forskelle. Vi ønsker at aktualisere symfoniorkestret og arbejder dynamisk og tidssvarende med institutionen som en kunstnerisk ressource, der på højeste niveau kan påtage sig ansvaret for at bidrage væsentligt til udviklingen af musik- og kulturlivet. Vi ønsker fortsat at være blandt de mest succesfulde symfoniorkestre i Danmark, der giver kulturoplevelser af højeste kvalitet.

Copenhagen Phil er en selvejende institution, der årligt modtager tilskud fra Kulturministeriet, som suppleres af indtægter fra Tivoli, fonde, kommuner og billetsalg. Fire-fem måneder om året spiller orkestret i Tivoli og står for planlægningen af den klassiske musik i Haven. Institutionen har en bestyrelse bestående af 10 medlemmer, hvor formanden er udpeget af Kulturministeren.

Stillingen: 30 timers fastansættelse med mulighed for 37 timer
Arbejdssted: Rosenørns Allé 22, 5. sal, 1970 Frederiksberg
Tiltrædelse: 1. april 2021 eller snarest muligt
Løn: efter kvalifikationer
Ansøgningsfrist: 1. marts 2021 kl. 16
Samtaler: 1. runde 5. marts 2021 og 2. runde 9. marts 2021

For yderligere information og spørgsmål kontakt outreach-producent Karl Bjerre Skibsted på tlf. 4254 6416 eller mail kbs@copenhagenphil.dk


 

 

 

flere ledige jobs

Kommunikations- og udviklingsmedarbejder til Vejen Musikskole

Kommunikations- og udviklingsmedarbejder til Vejen Musikskole
I en tid hvor næsten al kommunikation foregår på nettet, er visuelt levende og ofte med lyd, må vi kunne følge med strømmen. Hvis du er klar til en hverdag med masser af musik i forskellige tonearter, et højt tempo, mangeartede arbejdsopgaver og projekter, spændende udfordringer og et stærkt socialt og fagligt fællesskab, så er det lige dig vi står og mangler.

Vejen Musikskole vil være helt fremme i skoene når det gælder PR, branding og præsentation. Derfor har vi nu en helt nyoprettet stilling ledig til besættelse pr. 1. april 2021.
Du vil blive en del af et lille effektivt administrationsteam med en meget høj grad af fagligt samarbejde og videndeling. Vi er et hold, som spiller hinanden gode og som løfter i flok, fordi vi sammen kan mere. Vi er et hold er som elsker at flyve i helikopter og se tingene ovenfra.
Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med musikskoleområdet eller kunst- og kulturverdenen. Hvis du samtidig har uddannelse/viden indenfor medie- og reklamebranchen i kombination med talent for branding og hjemmesideopsætning, kan arbejde projektorienteret og har sproget i din hule hånd, er det kun et stort plus. Overordnet er din vigtigste opgave at sikre et højt niveau for kommunikationen i Vejen Musikskole, eksternt som internt.
Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, og du vil få ansvar for følgende:

 • Stå for Musikskolens sociale medier og website.
 • Planlægge, udføre og følge op på Musikskolens mediestrategi 
 • Optage, redigere og tilklippe skarpe små videoklip om dagligdagen på musikskolen, salgsvideoer, præsentationer, interviews mv.
 • Opsøge, dokumentere og profilere fortællingen (branding) om Vejen Musikskole.
 • Pressekontakt i bred forstand
 • Fotografering af events, dagligdag, koncerter og stå for livestreaming.
 • Fornyelse af Musikskolens logo
 • Opsætning og vedligehold af alt indhold på Musikskolens nye hjemmeside
 • Fremstilling af grafisk materiale i henhold til den kommende grafiske identitet.
 • Koordinerende funktioner ift. medarbejdernes opgaver i forbindelse med mediestrategien.
 • Udarbejdelse af planer for markedsføring i forbindelse med elevrekruttering samt større arrangementer.

Stillingen er en fast stilling med en ansættelsesgrad på 20 timer om ugen. Du vil skulle forvente periodevist aften- og weekendarbejde. Du vil skulle forvente en del transport i forbindelse med stillingen.
Du vil referer til Musikskolelederen og kan forvente at løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer og uddannelse.

Vi forventer at du:

 • har en kommunikationsuddannelse og gerne noget erfaring med i bagagen.
 • kan holde mange bolde i luften og trives i et arbejdsfællesskab med et højt aktivitets-, kommunikations- og arbejdsniveau.
 • har autoritet i din opgaveløsning og gerne ytrer din mening - også når det er svært.
 • har lyst til at indgå i arbejdet på tværs af faglige skel og er dygtig til at samarbejde.
 • tænker strategisk, har mod på at arbejde praktisk og er resultatorienteret.
 • er en holdspiller der samtidig formår at arbejde selvstændigt og proaktivt.
 • kan planlægge og få tingene fra hånden og gjort færdige.
 • er glad for at skrive og har et levende, involverende og fejlfrit skriftligt sprog.
 • er serviceminded, har humor samt en positiv tilgang til opgaverne.

Om os
Vi er en musikskole som vægter elevernes læring og motivation højt, og som arbejder for at blive alles musikskole uanset alder. Vi har en mission om at bibringe den enkelte værdifuld dannelse og personlighedsudvikling og at være en kulturel dynamo for vores kommune.
Vi gør det ved at have fokus på bæredygtighed, synlighed, mangfoldighed og dannelse, og vi har udarbejdet en plan herfor.
I Vejen Musikskole vægter vi det tværgående samarbejde, både internt og eksternt, hvor vi gerne arbejder på tværs af faggrupper, fag, faglighed og institutioner. Vi har en del eksterne samarbejdspartnere, som vi servicerer og samarbejder med. Hos os bliver du et vigtigt led i kommunikationen mellem disse, samt i vores udvikling, i vores samarbejde generelt og du spiller derfor en vigtig rolle for vores ansigt udadtil.
Vi lægger derfor vægt på, at du er motiveret for at samarbejde på tværs af organisationen. Vi skal kunne mærke, at du brænder for at være sammen med elever, forældre, kollegaer, samarbejdspartnere mv., og du skal have lyst til at bruge tid på at kæde tingene sammen.
Vejen Musikskole er en mindre, decentral musikskole med et højt aktivitetsniveau. Vi underviser mellem 400-700 elever i hhv. musikskolen, folkeskolen, børnehaver og dagplejen. Herudover har vi 20-30 arrangementer på et år, som afholdes rundt om i Vejen Kommune. Vi er i alt 22 ansatte hvoraf vi er 4 i administrationen.
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette dem til musikskoleleder Gitte Hvid på tlf. 30539070 eller gh@vejen.dk.
Ansøgningsfristen er den 26. februar kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Din ansøgning samt relevante bilag sendes elektronisk. Der vil blive indhentet referencer såfremt du tilbydes ansættelse.
I forbindelse med evt. ansættelse vil der blive indhentet straffeattest samt børneattest.


 

Seniorkonsulent Per Johannesson som har 30 års erfaring som musikskoleleder tilbyder sin bistand ved. f.eks. stillingsopslag, udvælgelse af kandidater og udarbejdelse af cases til tests.
kontakt damuko@damuko.dk for en drøftelse og tilbud.