Søger du nye udfordringer

Læs mere på
www.damuko.dk

Musik- og kulturskoler m.fl.med ledige timer kan gratis få præsenteret stillingsopslag her. Mail to: damuko@damuko.dk  -  Per Johannesson - seniorkonsulent.


kulturskabende og udviklingsorienterede musikskoleleder
Faaborg-Midtfyn Musikskole er et kulturelt flagskib, der er med til at udvikle det lokale kulturliv, og hvor vi er optaget af at skabe begejstring for musik blandt børn og unge. Musikskolens elever skal opleve både en musikalsk, social og personlig udvikling når de deltager i undervisningen og de mange andre aktiviteter i musikskolen. Sammen med en række andre inspirerende kulturaktører er musikskolen i fuld gang med at videreudvikle og styrke det lokale kulturliv. For i Faaborg-Midtfyn er det en klar ambition, at kulturelle aktiviteter og fællesskaber bidrager til at skabe det bedste sted at bo. Derfor søger vi en musikskoleleder, der vil stå i spidsen for en fortsat udvikling, der gør musikskolen til en toneangivende kulturaktør og samarbejdspartner for skoler, dagtilbud og andre kulturinstitutioner.
Faaborg-Midtfyn er en kommune i rivende udvikling. Vi arbejder ud fra en ambitiøs udviklingsstrategi og der er igangsat en stribe innovative udviklingsprojekter. De skal bidrage til at skabe et fantastisk sted at gå i skole, gå på arbejde og nyde fritiden. Vi arbejder bl.a. på at videreudvikle skoler, dagtilbud og det lokale kulturliv, og på tværs af skoler og kulturinstitutioner har Faaborg-Midtfyn med Den kulturelle rygsæk skabt et nationalt fyrtårn, hvad angår kulturelle læringsforløb og kunstneriske oplevelser til alle skoleelever.
Gennem det seneste år er der udarbejdet en plan for den videre udvikling af musikskolen, og vi er klar til at arbejde videre med de fokuspunkter, der er blevet stillet skarpt på. Det handler om at udvikle på udbuddet af undervisningstilbud, så vi kan nå endnu flere børn og unge med musikskolens tilbud. Bl.a. ved at udvikle på undervisningstilbud til skoler og dagtilbud samt gennem flere hold- og sammenspilsaktiviteter som supplement til elevers soloundervisning. Og så skal der fokus på at skabe mere interessante undervisningsmiljøer og på den sociale dimension af det at være elev i musikskolen. Derfor har vi brug for en visionær og kulturskabende musikskoleleder, der kan videreudvikle musikskolen i et tæt samarbejde med de ansatte og bestyrelsen. Vi søger efter en leder, der kan skabe klare visioner samt inddrage, samle og opnå følgeskab i en personalegruppe med mange dygtige medarbejdere. 
Kort om jobbet
Et spændende og udfordrende job med engagerede medarbejdere og med relationer til mange forskellige mennesker. Dine opgaver vil spænde vidt – fra arbejde med strategisk og pædagogisk udvikling over personaleledelse til økonomistyring og opbygning af faglige netværk. Din største opgave bliver at stå i spidsen for implementeringen af den plan for udvikling af musikskolen, som er formuleret i dialog med medarbejderne og med input fra brugere og bestyrelse. Du får en vigtig rolle som kulturskaber, hvor du har til opgave at sætte medarbejdernes faglige kompetencer i spil på en måde, der gør musikskolen til en central samarbejdspartner for en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner.
Du får med andre ord mulighed for at arbejde med ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser, hvor personlige egenskaber som empati og mod samt evnen til at skabe en tillidsbaseret dialog bliver vigtige redskaber i hverdagen. Derfor vil du også i høj grad få gavn af dine erfaringer med personaleledelse fra lignende lederjobs på musikskoler eller andre kultur-/uddannelsesinstitutioner. Du kommer til at indgå i et kulturlederteam sammen med lederen af Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og teamlederen for kultur i Center for By, Land og Kultur. Så er din erfaring med personaleledelse begrænset, har du mulighed for løbende at få ledelsesmæssig sparring af dine kolleger.
Du får desuden til opgave at repræsentere musikskolen overfor kommunens politiske og administrative ledelse, ligesom du vil være musikskolens ansigt udadtil – både lokalt og i en række faglige fora samt tværkommunale samarbejder. Du vil også få relationer til kolleger inden for andre fagområder og til ledere af andre kulturinstitutioner, som i lighed med dig bidrager til at udvikle det lokale kultur- og fritidsliv samt de forskellige dagtilbud og uddannelsesinstitutioner i området.
Hvad kan du se frem til?

 • en dedikeret medarbejdergruppe, som arbejder målrettet med den videre udvikling af musikskolen
 • et kulturlederteam, som ser frem til et godt samarbejde om at styrke det lokale kulturliv
 • et spændende, udfordrende og afvekslende lederjob
 • en hverdag med en uformel omgangsform, hvor humor og respekt for hinanden er i højsædet
 • en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på ordentlige processer, og har fokus på en tillidsfuld dialog mellem ledelse og medarbejdere
 • en organisation med ambitioner om at skabe tilbud til borgerne af høj kvalitet
 • en unik mulighed for at præge udviklingen af fremtidens musikskole i FaaborgMidtfyn

Vi har brug for dig, hvis du

 • brænder for at udvikle en musikskole, hvor elever og medarbejdere kan udvikle sig
 • kan skabe tydelige visioner for fremtidens musikskole
 • vil gå forrest og være en kulturskaber i udviklingen af musikskolen
 • er udadvendt og trives med at være en synlig repræsentant for musikskolen
 • kan arbejde struktureret med ledelse af forandringsprocesser
 • har erfaring med ledelse fra en musikskole eller en anden kultur-/uddannelsesinstitution
 • kan understøtte trivsel og skabe rammer for en hverdag præget af tillid
 • kan håndtere økonomisk og strategisk ledelse af en kulturinstitution


Derudover leder vi efter en musikskoleleder, der

 • kan arbejde både proces- og resultatorienteret
 • har modet til at arbejde med forandringer – også når det kræver vedholdenhed
 • kan håndtere konfliktløsning, hvis det er nødvendigt
 • har et solidt kendskab til og viden om musik- og/eller kulturlivet
 • kan skabe relationer og netværk – baseret på tillidsfuldt samarbejde
 • bevarer sit gode humør i en travl hverdag
 • kommunikerer klart og præcist både på skrift og i tale


Det praktiske: Stillingen er en fuldtidsstilling.
Husk at vedhæfte CV, eksamensbeviser og evt. anbefalinger.
Vi gør opmærksom på, at der er ekstern repræsentation i ansættelsesudvalget i form af en forældrerepræsentant fra musikskolens bestyrelse, som får adgang til oplysninger i ansøgningsmaterialet.

Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret musikskoleleder Palle Larsen, tlf. 72 53 83 91, pal@fmk.dk eller chef for By, Land og kultur Christian Tønnesen, tlf. 72 53 20 51, chton@fmk.dk.

Du finder den nye plan for udvikling af Faaborg-Midtfyn Musikskole her: https://musikskolen.fmk.dk/fileadmin/user_upload/Subsites/musikskolen/user_upload/Udviklingsplan_-_Endelig.pdf
Du finder forslaget til kommunens nye kulturstrategi her: https://www.fmk.dk/index.php?id=39170
Og du finder kommunens udviklingsstrategi her: https://www.fmk.dk/politik/strategier-og-politikker/udviklingsstrategi/

Rekrutteringsprocessen
Ansøgningsfristen er tirsdag den 10. august 2021 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afvikles d. 17. august 2021 og d. 26. august 2021. Du skal som kandidat forvente, at du mellem 1. og 2. samtalerunde skal gennemføre en personprofilanalyse og en kognitiv test. 
Ansættelse fra 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Ansøgninger, der ikke fremsendes via rekrutteringssystemet, kan ikke forventes at komme i betragtning. Læs mere på kommunens hjemmeside. www.faaborgmidtfyn.dk

Din nye arbejdsplads
Faaborg-Midtfyn Musikskole leverer undervisning over hele kommunen og råder over egne lokaler i de største byer. Administration og ledelse er placeret på Centrumpladsen 6b i Ringe – lige i bymidten og tæt på bus- og togstation. Informationer om medarbejdere, undervisningstilbud osv. fremgår af musikskolens hjemmeside – https://musikskolen.fmk.dk/forside/


 

Aalborg Kulturskole søger lærere til musikafdelingen

Har du lyst til at blive en del af lærergruppen på Danmarks største musikskole?

Aalborg Kulturskole søger til lærere til musikafdelingen i følgende fagområder:

 • Guitar
 • Ukuele
 • Keyboard

Alt efter hvilke fagområder du kan dække vil stillingen være på mellem 40 – 80 %.
Aalborg Kulturskole og MGK Nord er Danmarks største Kulturskole med over 5.000 elever – heraf alene ca. 4.200 musikelever.
Undervisningen foregår dels decentralt på godt 50 skoler i Aalborg Kommune og dels centralt i egne lokaler i Nordkraft. Kulturskolens administration og ledelse er placeret i Nordkraft, hvor bl.a. også Kulturskolens talentklasseforløb og MGK Nord er blandt aktiviteterne. Vi samarbejder med mange andre aktører, skoler og kulturinstitutioner både lokalt, regionalt og nationalt – herunder bl.a. de mange institutioner i og omkring Nordkraft og Musikkens Hus.

Kulturskolens organisation er bygget op med 10 faggrupper, hvor du samarbejder dels med ledelse og dine fagkolleger.
Vi har følgende forventninger til dine formelle kompetencer og erfaringsbaggrund:

 • En videregående musikfaglig uddannelse fra musikkonservatorium, universitet eller tilsvarende.

Undervisningserfaring fra et lignende område, dvs. musikundervisning af børn.
Du kan læse mere om kulturskolen på www.aalborgkulturskole.dk og www.talentaalborg.dk eller om vores mange aktiviteter på Kulturskolens facebooksider.
https://www.facebook.com/AalborgKulturskole/

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lasse Baggenæs på 25204148.

Timerne er ledige i løbet af skoleåret – og vi er fleksible mht. starttidspunkt mv. som kan aftales nærmere.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


 

 


Vores nye kulturskabende og udviklingsorienterede musikskoleleder –
er det dig?

Kort om jobbet
Et spændende og udfordrende job med engagerede medarbejdere og med relationer til mange forskellige mennesker. Dine opgaver vil spænde vidt – fra arbejde med strategisk og pædagogisk udvikling over personaleledelse til økonomistyring og opbygning af faglige netværk. Din største opgave bliver at stå i spidsen for implementeringen af den plan for udvikling af musikskolen, som er formuleret i dialog med medarbejderne og med input fra brugere og bestyrelse. Du får en vigtig rolle som kulturskaber, hvor du har til opgave at sætte medarbejdernes faglige kompetencer i spil på en måde, der gør musikskolen til en central samarbejdspartner for en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner.

Du får med andre ord mulighed for at arbejde med ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser, hvor personlige egenskaber som empati og mod samt evnen til at skabe en tillidsbaseret dialog bliver vigtige redskaber i hverdagen. Derfor vil du også i høj grad få gavn af dine erfaringer med personaleledelse fra lignende lederjobs på musikskoler eller andre kultur-/uddannelsesinstitutioner. Du kommer til at indgå i et kulturlederteam sammen med lederen af Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og teamlederen for kultur i Center for By, Land og Kultur. Så er din erfaring med personaleledelse begrænset, har du mulighed for løbende at få ledelsesmæssig sparring af dine kolleger.

Du får desuden til opgave at repræsentere musikskolen overfor kommunens politiske og administrative ledelse, ligesom du vil være musikskolens ansigt udadtil – både lokalt og i en række faglige fora samt tværkommunale samarbejder. Du vil også få relationer til kolleger inden for andre fagområder og til ledere af andre kulturinstitutioner, som i lighed med dig bidrager til at udvikle det lokale kultur- og fritidsliv samt de forskellige dagtilbud og uddannelsesinstitutioner i området.

Hvad kan du se frem til?
Vi kan tilbyde

 • en dedikeret medarbejdergruppe, som arbejder målrettet med den videre udvikling af musikskolen
 • et kulturlederteam, som ser frem til et godt samarbejde om at styrke det lokale kulturliv
 • et spændende, udfordrende og afvekslende lederjob
 • en hverdag med en uformel omgangsform, hvor humor og respekt for hinanden er i højsædet
 • en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på ordentlige processer, og har fokus på en tillidsfuld dialog mellem ledelse og medarbejdere
 • en organisation med ambitioner om at skabe tilbud til borgerne af høj kvalitet
 • en unik mulighed for at præge udviklingen af fremtidens musikskole i FaaborgMidtfyn


Dine kompetencer
Vi har brug for dig, hvis du

 • brænder for at udvikle en musikskole, hvor elever og medarbejdere kan udvikle sig
 • kan skabe tydelige visioner for fremtidens musikskole
 • vil gå forrest og være en kulturskaber i udviklingen af musikskolen
 • er udadvendt og trives med at være en synlig repræsentant for musikskolen
 • kan arbejde struktureret med ledelse af forandringsprocesser
 • har erfaring med ledelse fra en musikskole eller en anden kultur-/uddannelsesinstitution
 • kan understøtte trivsel og skabe rammer for en hverdag præget af tillid
 • kan håndtere økonomisk og strategisk ledelse af en kulturinstitution


Derudover leder vi efter en musikskoleleder, der

 • kan arbejde både proces- og resultatorienteret
 • har modet til at arbejde med forandringer – også når det kræver vedholdenhed
 • kan håndtere konfliktløsning, hvis det er nødvendigt
 • har et solidt kendskab til og viden om musik- og/eller kulturlivet
 • kan skabe relationer og netværk – baseret på tillidsfuldt samarbejde
 • bevarer sit gode humør i en travl hverdag
 • kommunikerer klart og præcist både på skrift og i tale


Det praktiske
Stillingen er en fuldtidsstilling.
Husk at vedhæfte CV, eksamensbeviser og evt. anbefalinger.
Vi gør opmærksom på, at der er ekstern repræsentation i ansættelsesudvalget i form af en forældrerepræsentant fra musikskolens bestyrelse, som får adgang til oplysninger i ansøgningsmaterialet.

Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret musikskoleleder Palle Larsen, tlf. 72 53 83 91, pal@fmk.dk eller chef for By, Land og kultur Christian Tønnesen,
tlf. 72 53 20 51, chton@fmk.dk.

Du finder den nye plan for udvikling af Faaborg-Midtfyn Musikskole her: https://musikskolen.fmk.dk/fileadmin/user_upload/Subsites/musikskolen/user_upload/Udviklingsplan_-_Endelig.pdf
Du finder forslaget til kommunens nye kulturstrategi her: https://www.fmk.dk/index.php?id=39170
Og du finder kommunens udviklingsstrategi her: https://www.fmk.dk/politik/strategier-og-politikker/udviklingsstrategi/


Rekrutteringsprocessen
Ansøgningsfristen er tirsdag den 10. august 2021 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afvikles d. 17. august 2021 og d. 26. august 2021. Du skal som kandidat forvente, at du mellem 1. og 2. samtalerunde skal gennemføre en personprofilanalyse og en kognitiv test. 
Ansættelse fra 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Ansøgninger, der ikke fremsendes via rekrutteringssystemet, kan ikke forventes at komme i betragtning. Læs mere på kommunens hjemmeside. www.faaborgmidtfyn.dk


 

flere ledige jobs

 

Musikskolelærer trompet/messing
Guldborgsund musikskole søger en ny kollega pr. 1. august 2021, til en stilling på 13,50/37
Vi tilbyder
En arbejdsplads der er i udvikling, og med et humørfyldt team af undervisere og administrativt personale.

Stor åbenhed over for nye pædagogiske idéer og tiltag, så du vil få rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stillingen, i samarbejde med meget engagerede kolleger.
Et uformelt miljø med ca. 20 gode kolleger, samt et stærkt fagligt miljø

Vi forventer
At du er en person med relevant uddannelsesmæssig baggrund, der trives godt i samværet med børn og unge.

At du kan lave opsøgende aktiviteter i forhold til at skaffe flere elever.
At du er en idérig kommende kollega med en god energi, der evner at indgå i samarbejde med dine kolleger.
At du kan tage initiativ til koncerter og arrangementer, og at du kan indgå i tværgående samarbejder, hvor det handler om at skabe gode oplevelser med stort fagligt indhold.
At du kan varetage sammenspil på flere niveauer.
At du har erfaringer i brug af musiksoftware, IPad, etc.
Vi har holdundervisning på alle niveauer, hvorfor ansøgere der kan dette vil blive foretrukket. Undervisningen kan være placeret på forskellige steder i kommunen, hvorfor det er påkrævet at du har egen bil til rådighed.
Undervisningen foregår på dansk, hvorfor det er en forudsætning at det danske sprog beherskes.

Ansættelsesvilkår
Efter overenskomst for musikskolelærere. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2021.
Stillingen er på 13,50/37, undervisningen foregår onsdag og torsdag.

Mere information - Musikpædagogisk leder  Michael Axen, mia@guldborgsund.dk eller administrativ leder Tine Plougmann, tpl@guldborgsund.dk

Ansøgningsfrist - Fredag den 30. juli 2021.

Samtaler - Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i ugerne 32-33

Ansøgningsprocedure - Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun mod elektroniske ansøgninger.


 

Musikskolelærer(e): klaver, saxofon og klarinet, Bornholms Kulturskole (barselsvikariat)

Sabine er gået på barsel. Vi leder efter hendes barselsvikar. Er det dig?
Vikariatet er fra 1. september 2021 til 30. juni 2022 på Bornholm.

Der er tale om ca 20 klaverelever og ca  10 elever på saxofon og klarinet. Dertil et par blokfløjter. Undervisningen omfatter soloundervisning eller små hold. Stillingen kan eventuelt deles op i en saxofon/klarinet-stilling, hvor undervisningen kan afvikles på én dag og en klaverstilling, hvor undervisningen kan afvikles over to-tre dage.
Fortæl os i din ansøgning, hvis du kun søger klaver-timerne eller kun saxofon/klarinet-timerne. Fortæl os også, hvilke ugedage (mandag-fredag) du kan undervise hos os på Bornholm.
Vi drømmer om, at du

 • har en relevant musikuddannelse
 • er iderig, positiv, udadvendt og kan motivere, inspirere og engagere eleverne
 • er pligtopfyldende og stabil i dit fremmøde
 • har mod på også at undervise børn med særlige behov
 • har lyst til at indgå i samarbejder

Det er en fordel, hvis du har kørekort

 

Vi tilbyder

 • arbejde på smukke Bornholm
 • 20 gode kolleger
 • mulighed for brug af kommunens personalebiler

 

Bornholms Kulturskole er centralt placeret i Rønne. Kulturskolen har ca. 500 elever på musikskole, dramaskole, billedskole og forfatterskole. Musikskolen alene har ca. 350 elever. Kulturskolen har et godt samarbejde med skoler og børnehaver. Undervisningen foregår dels på Kulturskolen og dels ude på øens skoler.  


Der vil blive indhentet børneattest ved ansættelsen. Ansættelsen er pr. 01-09-2021.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 04-08-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 32

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Benedicte Christiansen på 56921902 eller 29669342.


 

 

Vallensbæk Musikskole søger Dyb Messing lærer

Vi søger:

 • En engageret og faglig dygtig dyb messing lærer til at tage sig af vores elever på basun, barytonhorn og tuba
 • Har lyst til at undersøge det pædagogiske felt sammen med sine kolleger ved siden af sit aktive musikerskab
 • En underviser, som ønsker at indgå i samarbejder med sine kollegaer.
 • En kollega, som har lyst til at dele ud af sin viden, begejstring og sit initiativ, og som ikke er bange for at tage ansvar for elevernes og musikskolens udvikling.
 • Evt. også en kollega, som har mod på at samarbejde med skolerne og deres musiklærere og de elever, som ikke nødvendigvis går på musikskolen i forvejen.

Jobbet indebærer:

 • Ansættelse fra 16/8 2021
 • Vi har en sæson på i alt 35 undervisningsuger.
 • 1 fast undervisningsdag. Pt har det været onsdage, men det kan ændres efter aftale.
 • Pt har vi kun 1 elev, men stillingen er normeret til 4 elever og på sigt kan det bygges yderligere op, når der kommer flere elever.
 • Der er i det kommende skoleår planlagt nogle projektsamarbejder med skolerne, hvor vi håber at der kan rekrutteres nogle flere elever.
 • Fast personale-mødedag er onsdage fra kl. 12 – 14, ikke hver onsdag men ca. 10 onsdage om året, som det forventes at prioritere at deltage i.
 • Et tæt samarbejde med musikskolens 3 niveauer harmoniorkestre og blæserlærerne omkring det.
 • Mulighed for gode samarbejder med musikskolens mange andre ensembler, bands, kor og lærere.
 • Mulighed for at samarbejde med folkeskolerne og andre aktører i kommunen.
 • Deltage i forskellige koncerter og arrangementer internt på musikskolen og rundt i kommunen efter aftale.
  Her ses de obligatoriske for 2122:

           Onsdag 18/8, kl. 09 – 17 –> Pædagogisk dag
           Onsdag 15/9, kl. 08 – 13 –>  3 kl. Musikskolebesøg
           Torsdag 16/9, kl. 08-13 –> 3 kl. Musikskolebesøg
           Torsdag 16/9, kl. 18 – 21 –> Åbent Hus
           Fredag 10/6, kl. 14 – 22 -> Sommerkoncert

Fakta:

 • Vi er en lille musikskole med kun 16 undervisere, 1 sekretær og en leder.
 • Vallensbæk har en stærk musikalsk struktur, hvor alle elever skal spille i sammenspil.
 • Vallensbæk Musikskole er et populært sted for kommunens borgere, politikere og samarbejdspartnere
 • Vallensbæk Kommune har en musik-strategi og musikskolen har et tæt samarbejde med skoler, daginstitutioner, ungdomsskole, plejehjem med flere

Aflønning:

Som udgangspunkt aflønnes efter en beskæftigelsesgrad på 5/37

Aflønning vil ske efter ”Overenskomst om løn- og ansættelsesvilkår for musikskolelærere”.

Samtale:  Uge 32 efter aftale. Samtalen vil indebære en undervisningssituation og en dialog.

Send ansøgning med en kort beskrivelse af dig og cv senest mandag 2/8 2021 kl. 09.00.

Evt. oplysninger om stillingen og musikskolen kan fås ved henvendelse til Musikskoleleder Jens Seneberg Nielsen på tlf. 47 97 47 51 eller 24 88 98 86.  www.vallensbaek.dk/musikskolen 


 

Seniorkonsulent Per Johannesson som har 30 års erfaring som musikskoleleder tilbyder sin bistand ved. f.eks. stillingsopslag, udvælgelse af kandidater og udarbejdelse af cases til tests.
kontakt damuko@damuko.dk for en drøftelse og tilbud.