Til musikpædagogen

Kun få ledige stillinger opslås?
Hvad kan årsagen være til at der fra 100 musikskoler kun ses 1 - 3 stillinger opslået en gang om måneden i fagbladene? Er det fordi man sparer annonceudgifterne eller fordi det er for langsommeligt, eller er det fordi man tror man selv kender de bedste på området?
Send din oplevelse til: damuko@damuko.dk
Så kan din mening evt. komme ind på denne side.
Du kan også se ledige stillinger her på "jobbørsen" - eller selv indsende dit jobønske til opslag.

MUSIKENS HUS I KØBENHAVN
Er muligheden forspilt for at skabe en fælles matrikel for mange af de musikalske aktiviteter, som har brug for at kunne samarbejde i hverdagen? Det tidligere Radiohus i Rosenørns Allé er blevet til konservatorium, men med ledig lokalekapacitet som nemt kunne indrettes til kontorer for DMpF, DMF, DAMUSA, Musik og Ungdom, DMKL m.fl. Her er muligheden for at skabe et musikalsk kraftcenter, som med fælles sekretariat, kantine og mødefaciliteter vil generere nye måder at samtænke energierne på. www.damuko.dk v. Per Johannesson

Mange musikskoler er kommet til skade under kommunernes økonomiske krise og er for en tid henvist til at anvende stok og rollator, men fortvivl ikke musikskolen er kommunens kulturelle vinderfabrik. Det er med politikere, som det er med babyer og engangsbleer - de skal skiftes ofte!


Lad os skabe nye energier ved at samarbejde om musikkens vækstpotentiale.
(DAMUKO.DK)